Frågor & Svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte vad du söker efter så får du gärna kontakta oss i chatten nere i vänstra hörnet.

Ett säsongskort som ger dig tillträde till 11 utvalda skidanläggningar i Sverige och Norge, samt 1 i de södra Alperna. På Norska Stranda och Solheisen gäller kortet för 5 dagars åkning, samt 5 dagar på Italienska Limone Piemonte. Fritt tillträde till övriga anläggningar.

Scandinavian Skipass kan endast köpas online. Efter din beställning skickar vi hem liftkortet med ditt namn printat. Kortet är inte ”laddat” men när besöker någon av våra skidanläggningar går du fram till biljettluckan, legitimerar dig och visar upp ditt Scandinavian Skipass. Skidanläggningen aktiverar ditt kort så att du kan använda det direkt. Det är samma procedur för varje ny skidanläggning som du besöker.

Vi har en skön blandning av mindre och medelstora skidanläggningar. Några av skidanläggningarna räknas som Skandinaviens bästa offpist-orter andra är mer familjebetonade.
Kolla gärna in sektionen skidorter för att se exakt vilka anläggningar som ingår i erbjudandet.

Du kan lämna ett meddelande här på sajten eller chatta direkt med kundtjänsten nere i vänstra hörnet för att få så snabb hjälp som möjligt.

Skidkortet kostar endast 5 495 SEK för vuxna (3 895 SEK för ungdomar och pensionärer) och ger dig tillgång till de flesta anläggningarna hela säsongen. Solheisen och Stranda kan man endast besöka 5 dagar var per säsong.

Iden till Scandinavian SkiPass kom till oss sommaren 2020 och säsongen 21/22 blir vårt första år att lansera tjänsten. Du kan läsa mer om oss här.

Självklart! Arbetsgivare får ge anställda upp till 5000kr/år i friskvårdsbidrag. Kolla med din arbetsgivare. Läs mer här om hur du ansöker om friskvårdsbidrag för ditt liftkort.

Vi erbjuder mest skidåkning för pengarna!