Om oss

Idén till ett Skandinaviskt multi-resort-skipass föddes när vi planerade en skid-roadtrip i USA. På andra sidan atlanten finns flera möjligheter att åka skidor på flera skidorter med samma liftkort. Varför fanns inte den möjligheten här i vår bergskedja; Skanderna?

Vår ambition är att fler ska upptäcka de många fina skidanläggningar som finns i Skandinavien; med bra fallhöjd, gott om puder och pister i världsklass. Det enda som saknas i våra skidanläggningar är köer och trängsel. 

   

I vinter finns möjligheten att åka mycket skidor på 17 olika destinationer i Europa under hela säsongen. Med ett och samma samma liftkort!

Amerikanska multi-resort liftkort som vi har inspirerats av är bl.a. Epic, Indy & Ikon Pass.

 

Ivo Langefors☃️1971 / Grundare & VD
Ivo är hängiven skidåkare med bakgrund inom besöksnäringen bl.a som guide och skidlärare. Han bor med sin familj i Östersund och brinner för att få fler att upptäcka Skandinaviens fina skidområden bortanför de stora massturist-destinationerna.  
Jacob Kistner🐧1991 / Sälj & Teknik

Jacob bor i Göteborg och har hela sin karriär arbetat med att skapa varumärken och försäljningskanaler online. Han drivs av att kunna skapa upplevelser som står ut över det vanliga och får en att känna sig trygg med tjänsten. Det var Ivo som en gång i tiden lärde Jacob att cykla.