Friskvårdsbidrag

Skidåkning är äntligen godkänt som skattefri friskvårdsförmån. Att vara ute och andas frisk luft samtidigt som man tränar både kondition och styrka, gör skidåkning till ett fantastiskt bra sätt att använda sitt friskvårdsbidrag. 

Hur använder jag friskvårdsbidraget?

För att kunna använda friskvårdsbidraget när du köper vårt skidkort behöver du ett kvitto som visar att det är du som använt Skidpasset, som du sen visar upp till din arbetsgivare. Därför är det viktigt att endast göra ett köp per kvitto om ni är fler i familjen som ska utnyttja friskvårdsbidraget. När du gör ditt köp registreras ditt Skidpass tillsammans med ditt namn direkt på bekräftelsen/fakturan som du sedan kan skriva ut och använda som underlag när du ansöker om bidraget.

Scandinavian SkiPass finns i Benifys och Actiways friskvårdsportaler. Kolla med din arbetsgivare om ni använder någon av dessa portaler och köp då kortet direkt i portalen (mot friskvårdsbidrag + ev löneavdrag).
Om du är egenföretagare kan du dra av kostnaden för liftkort med upp till 5000kr/år för friskvård. Se mer på Skatteverket.se

Logga in på ditt konto för att se din faktura eller kolla igenom din Email efter orderbekräftelsen du får vid köpet.