Friskvårdsbidrag

Att vara ute och andas frisk luft samtidigt som man tränar både kondition och styrka, gör skidåkning till ett fantastiskt bra sätt att använda sitt friskvårdsbidrag. 

Hur använder jag friskvårdsbidraget?

För att kunna använda friskvårdsbidraget när du köper Scandinavian SkiPass behöver du ett kvitto som visar att det är du som använt Liftkortet, som du sen visar upp till din arbetsgivare. När du gör ditt köp registreras ditt liftkort tillsammans med ditt namn direkt på bekräftelsen/fakturan som du sedan kan skriva ut och använda som underlag när du ansöker om bidraget.

Om din arbetsgivare är ansluten till Benify eller Epassi så beställer du kortet där (med rabatt). Kostnaden dras då mot ditt friskvårdsbidrag samt ev lön. Det går inte att registrera kvitto för produkter som redan finns hos någon av portalerna. Köper du 2 vuxenkort på Benify eller Epassi så skickar vi ut en rabattkod, som du själv kan välja om du vill använda, som ger 50% rabatt på barnens SkiPass (Måste användas på scandinavianskipass.se). 

Om du är egenföretagare kan du dra av kostnaden för liftkort med upp till 5000kr/år för friskvård. Se mer på Skatteverket.se

Logga in på ditt konto för att se din faktura eller kolla igenom din e-mail efter orderbekräftelsen du fick vid köpet.